2 Tane Sorum Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
2 Tane Sorum Olacak
1_Video çekim halindeyken nasıl yakınlaştırma yapabiliriz?
2_Telefonumda uygulamalar açık kalıyor mesela whatsapp(daha birçok uygulamadada oluyor) sonra kilidi açıyorum sürdürülüyor diyor ve cihaz takılıyor demeye devam ediyor fakat alttaki telin alttaki üç buton çalışmıyor ve sürüdürülüyordan çıkamıyorum. Asıl konuya gelelim soft reset attım düzelme olmadı Şimdi telefonun ayarlarındaki fabrika ayarlarına döndür seçeneğiyle hard reset atmak aynı şeyler mi? Birde reset atarken nelere dikkat etmek gerekiyor atma öncesinde ve sonrasın yani dikkat ediceğimiz noktalar hususlar, gereklilikler, şartlar neler?

- - - Eklendi - - -

Bir de ek olarak skypeta mesela arama geliyor cevapla diyorum ama bağlanamıyorum skype açılıyor connectingde kalıyor ama arada sırada açılıyor neden oluyor?
 


Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Video kayıttayen yakınlaştırma yapılmıyor maalesef, amber ile gelecekti sanıyorum. 2. sorun bende de birkaç defa olduydu genelde çok uygulama açtığım zaman hızlı hızlı geri tuşuna bastığımda öyle oluyordu. Yani reset atmana gerek yok bence bu sorun için. Kapatırken birden art arda basmazsan geri tuşuna öyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
 
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İlk sorunun cevabı sadece videoya başlamadan önce yakınlaştırma yapabilirsin.2.Soru da uygulamalar kendini baştan başlattığı için sürdürülüyor yazısı görünüyor.Hatta baya tartışılmıştı bu konu.
 
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Skype sorunu sizdede varmı _? Bilmiyorum reset konusunda emin değilim.

- - - Eklendi - - -

arRkadaşlar Şimdi telefonun ayarlarındaki fabrika ayarlarına döndür seçeneğiyle hard reset atmak aynı şeyler mi?

- - - Eklendi - - -

Bide yine bişey soracağım sanal karttan uygulama satın alabiliyormuyuz?
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
hard reset ile "sıfırlama" aynı işlemi yapiyor.
 
serinaga

serinaga

Üye
Sanal kart ile uygulama satın alabilirsiniz, ancak uygulamayı satın almadan önce belirlediğiniz limiti hemen sıfırlama yapmayın, en az 72 saat beklesin, ancak provizyon alınıyor. Aksi halde işlem bazen gerçekleşmeyebiliyor ...
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer herhangi bir oyun veya uygulamadayken geri dönüşte sorun yaşıyor ve takılıp kalıyorsanız;
"Geri veya Windows" tuşuna basılı tutun. Kısa bir süre basılı tuttuktan sonra yine birer saniye aralıklarla 2-3 kez geri tuşuna tek tek basın. Böylece tıkanan oyundan/uygulamadan çıkabilirsiniz.
 


Üst Alt