Apple, 9.7 inç ekrana sahip iPad Pro modelini duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Apple, 9.7 inç ekrana sahip iPad Pro modelini duyurdu
Apple, iPad Pro tabletinin daha küçük versiyonunu gün yüzüne çıkardı…



Apple, bugün bir etkinlik düzenledi ve yeni bazı cihazlarını gün yüzüne çıkardı. Bu duyurulan cihazlardan bir tanesi iPhone SE adındaki yeni 4″ ekranlı akıllı telefon modeli olurken, ayrıca 9.7″ ekrana sahip bir de iPad Pro tablet duyurusu gerçekleştirdi.



Apple, geçtiğimiz Eylül ayında iPad Pro adındaki yeni tabletini sunmuştu. Daha önce firma 9.7″ ve 7.9″ büyüklüğünde iPad modelleri sunarken, iPad Pro ise 12.9″ büyüklüğünde ekran ile fark yaratmıştı.

Şimdi ise iPad Pro’nun daha küçük ekranlı bir versiyonu geldi. Bu yeni tablet 9.7″ büyüklüğünde ve 2048×2732 piksel çözünürlüğünde True-Tone dokunmatik ekran ile geliyor. Yeni sensörler içeren tablet, bu sensörler sayesinde ortam ışığına göre ekran parlaklığını azaltıp, arttırabilecek.

Yeni tabletin arka yüzünde 12MP çözünürlüğünde kamera bulunurken, Selfie kamerası da 5MP olarak geliyor. Ayrıca büyük iPad Pro versiyonu gibi bu model de 4 hoparlör tasarımına sahip.

Alüminyum kasa içeren yeni iPad Pro tablet Space Gray, Silver, Gold, ve Rose Gold olmak üzere firmanın 4 ana rengi ile sunuluyor. Yonga seti olarak ise yine iPad Pro büyük versiyonda yer alan Apple A9X’e yer verilmiş.



Dahili veri kapasitesi seçenekleri ve fiyatlarına bakacak olursak eğer, Sadece Wi-Fi olarak sunulacak 32GB versiyon $599, 128GB versiyon $749,ve 256GB versiyon ise $899 olarak satın alınabilecek.

9.7″ iPad Pro, 24 Mart tarihinde ön siparişe sunulacak ve 31 Mart tarihinde de satışa çıkacak.




Apple, 9.7 inç ekrana sahip iPad Pro modelini duyurdu - MaxiCep
 
RomeusTR

RomeusTR

Üye
Teşekkürler.

GT-I9500 ile uygulamasından gönderildi.
 
Son düzenleme:


Üst Alt