Haber Huawei Mate 10 Lite ve P10 Lite için Android 8.0 Oreo Kullanıma Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 10 Lite ve P10 Lite için Android 8.0 Oreo Kullanıma Sunuldu
Huawei, iki akıllı telefonu Mate 10 Lite ve Huawei P10 Lite için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınlamaya başladı.



Huawei Mate 10 Lite ve P10 Lite modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesinin beta testi sona erdi ve Çin merkezli üretici, yeni güncellemenin son sürümünü kullanıma sunmaya başladı. Avrupa'da bazı ülkelerdeki kullanıcılar, merakla beklenen güncellemeyi almaya başladıklarını belirtiyorlar.



Kararlı sürümden OTA (Over the Air) üzerinden yükseltme yapanlar için güncellemenin boyutu yaklaşık olarak 2.5GB büyüklüğünde, beta sürüm üzerine güncelleme yapanlar için de kararlı Android 8.0 Oreo güncellemesinin boyutu yaklaşık olarak 500MB civarında. Huawei P10 Lite için Android 8.0 Oreo işletim sistemini de getiren güncellemenin sürüm numarası WAS-LX1A 8.0.0.362 (C432) olurken, Huawei Mate 10 Lite içinse RNE-L01 8.0.0.330 (C432) olarak gözüküyor.

Güncelleme ile birlikte, standart Android 8.0 Oreo işletim sistemi yenilikleri ile birlikte Huawei'nin Android 8.0 Oreo tabanlı olarak geliştirdiği EMUI arayüzü için de bazı yeni özellikler de kullanıcılara sunulacak.

  • Biir uygulama simgesine basılı tutmak, uygulamanın sık olarak kullanılan özelliklerini ve eylemlerini gösteren hızlı erişim menüsünü açar
  • AI geliştirmeleri, menülerde gezinirken genel kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam etmektedir. İşletim sistemi daha hızlı açılıyor ve daha sorunsuz çalışıyor.
  • Sistemin ve PrivateSpace uygulamasının güvenliği geliştirilmiş
  • Akıllı ipuçları EMUI'den en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak
  • Artık LinkedIn kişilerinizin daha fazla detayını e-posta ve takviminizle senkronize edebilirsiniz
  • Ayarlar menüsü yeniden tasarlandı
  • Silinen fotoğrafları 30 güne kadar saklayan galeri uygulamasında geri dönüşüm kutusu eklendi
  • Telefon Yöneticisi uygulaması iyileştirildi - geleneksel temizleme işlemi daha az zaman alırken, kapsamlı temizlik daha kapsamlı bir şekilde çalışıyor
  • Telefon aynı anda iki Bluetooth cihazına bağlanabilir
Güncelleme şimdilik Almanya ve bazı Avrupa ülkelerinde kullanıcılara ulaştı ancak Türkiye ve diğer ülkelerdeki kullanıcılar da bu güncellemeyi OTA üzerinden almak için çok beklemeyecek gibi görünüyor.

Huawei Mate 10 Lite ve P10 Lite için Android 8.0 Oreo Kullanıma Sunuldu
 


Üst Alt