LG 2016 son çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG 2016 son çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
Geçtiğimiz sene pazarın önemli firmalarından birisi LG olurken, firma bir çok modelini pazara sundu. Önemli modellere bakacak olursak eğer, firma LG G5 adındaki amiral gemisini sunmuştu.



Bu akıllı telefon modüler tasarımı, çift arka kamerası ve diğer donanım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Diğer bir önemli cihaz ise LG V20 oldu ve çift ekran ve üst düzey bileşenler içeren akıllı telefon ayrıca Android Nougat ile sunulan ilk cihaz olmuştu.

Güney Kore devi LG, 3 aylık finansal sonuçlarını dönem dönem açıklarken, son olarak 2016 son çeyreğe dair mali tablosu ve diğer bilgilerini açıkladı. LG'den gelen bilgilere göre firmanın satış gelirleri 11.8 milyar dolar civarında gerçekleşti.

Karşılaştırma yapacak olursak eğer 3. çeyrekte firma 10.5 milyar dolar gelir elde etmişti ve bu da %11.8 oranında bir artış yaşandığı anlamına geliyor. Ayrıca geçtiğimiz sene aynı dönem ile karşılaştırıldığında ise %1.5 oranında yine yükseliş görülmekte.

Her ne kadar firma satışlarını ve gelirini artırmış olsa da finansal tabloda LG, 28.2 milyon dolar zarar rapor etmiş durumda. LG'nin altı senedir mali tablolarında ilk zarar açıklamasının 2016 son çeyrekte geldiğini de belirtelim.

Firma şu sıralar yeni amiral gemisi LG G6 üzerinde çalışıyor ve bu akıllı telefon modüler tasarım ile gelmezken, üst düzey özellikler içerecek.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçtiğimiz Sene Sadece Appleye Yaradı Heralde Bide Diğer Çin Kökenli Firmalara Samsung Desen Patladı LG Filan :D Zarar Senesi Oldu :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ama liste degismedi dunyada telefonda samsung apple ve huawei listenin ilk uc sirasi [emoji4]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt