yumurta kabuğu
Üye
-
Konu Sahibi
-
ölümden döndüm
merhaba arkadaşlar. öncelikle benim yazılarımı okuyup, üzüldüğünüz ve acılarımı paylaştığınız için sizlere minnettarım. bugün mahallemizin ön tarafında taşın üstünde oturmuş çekirdek yiyordum. hava oldukça güzeldi ve ben de bu havayı en iyi şekilde değerlendirmeliydim. bakkaldan zor da olsa çekirdek almayı başarabilmişti. ne paradan ne de üşengeçliktendi derdim, sadece sosyal fobim oradan çekirdek almamı engelliyordu. eğer çekirdek alma işlemini kusurlu bir şekilde gerçekleştirirsem dünyanın en mutsuz insanı hissedecektim kendimi. neyse ben çekirdeğimi çıtlatırken bizim mahallenin ufak çocukları geldi. önce özgüvenimi topladım sonra da derin bir nefes aldım. çünkü biliyordum ki bana yine sataşacak, onurumu kıracak ve benim zaaf yönlerimden yararlanacaklardı. içlerinden biri benden çekirdek istedi. çekirdeğin sadece bana yeteceğini ve bakkalın da çok fazla uzakta olmadığını söyledim. içlerinden iri yapılı çocuk beni itekledi. çok kötü savrulmuştum. boğazıma çekirdek kabuğu kaçmıştı. bir ara nefessiz kaldım ve başım dönmeye başladı. bir yandan da öksürüyor, kendime gelmeye çalışıyordum. daha sonra biri elimdeki çekirdeği alıp kaçmaya başladı. arkasından diğerleri de koşmaya başladı. daha sonra da bana hakaret ve alay ederek gülüştüler. ben ise hemen eve doğru yolumu tuttum. sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? özgüvenimi depolamam için neler yapmalıyım? onlara karşı gelmek, onlardan korkmamak için bir şeyler yapmalıyım ve bu konuda sizlere sesleniyorum. fiziki durumum hiçte iyi değil ve kendimi güçsüz hissediyorum. kamburum çıkık ve yolda yürürken kendimden nefret ediyorum. bu arada tuba_erva ceza almış ve bu beni çok sarstı. bütün kötü haberler, kötü olaylar üst üstte geliyor ve ben çok üzülüyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
daha önceki konumda da bu tip olaydan bahsetmiştim. geçen yılın yazıydı. o zamanlar daha kötüydü durumum.
Link: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dayak-yiyorum-368513.html
daha önceki konumda da bu tip olaydan bahsetmiştim. geçen yılın yazıydı. o zamanlar daha kötüydü durumum.
Link: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dayak-yiyorum-368513.html