samsung galaxyler arasinda kaldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung galaxyler arasinda kaldim
merhaba arkadaslar
1100-1200 tl butce ile samsung galaxy bakiyoruz ama kafamiz karisti. galaxy s vardi, s2 cikacak derken sl cikmis.. bi de htc ler var diyen satici iyice etti bizi.. ben de n8 ciyim hic anlamiyorum modeller arasindaki ufak detaylardan.. su anda cepten arastirma da yapamiyorum.. sizden ricam (gercekci web deneyimi onplanda kalarak ) bana farklari soylemeniz ve butceye gore tavsiyelerde bulunmaniz..
simdiden tesekkurler..

1100-1200 tl bütceyle en iyi tercih galaxy s veya htc desire olacaktır. Ancak galaxy s daha ağır basıyor bence hem tasarımı da daha iyi. S2 nin çıkmasına daha baya bi zaman var (Türkiye'ye gelmesine) ve fiyatı 1500den aşağı olmayacaktır.

AYNA

Üye
o bütçeye galaxy s derim ben..

hoss

Üye
galaxy s çok iyi tercih olur

Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler.. htc ler çok daha mı pahalı yoksa daha mı kötü? 50-100 lira için doğru seçimi kaçırmak istemiyor kuzenim (bu arada alan kuzenim)..

bir de bu galaxy sl nedir? tam olarak teknik farklar nedir? gsm arenada okuduğuma göre başka bir ülke için yapılmış ara modellerden ( ara dediğim, geçiş değil, ülkelere özel üretimlerden) ve hafızası 4gb.. başka farkları var mı bilmiyorum? alınırsa o mu alınmalı?

mitat03

Üye
bence sen ikisini de al ikisidee iyi telefon htc samsungdan daha iyii htcye istediğn işletim sistemini kurabilirsin

hoss

Üye
htc daha iyidir bana görede

Galaxy S'in donanımı SL'e göre daha yüksektir(Dahili hafıza S=8Gb,SL=4Gb,Galaxy S=Super Amoled,SL=LCD ekran kullanır.Ayrıca S'in GPU'su da SL'e göre çok öndedir.)SAR değerleri de önemli bir etmense sana göre S=0.24,SL=1.62.Bunlara göre Galaxy S almak çok daha mantıklı bir tercih olacaktır.HTC'ye gelince o da çok kaliteli cihazlar üretiyor ama Desire mı Galaxy S mi dersen,her durumda Galaxy S derim.Desire HD modelini de işin içine katsaydık o zaman iş biraz değişirdi ama Galaxy S Desire HD'ye pek çok alanda kafa tutabiliyor.

Konu Sahibi
cevaplar için herkese teşekkür ederim arkadaşlar.. ben n8 imi satmıştım para sıkıntısından dolayı, kuzenime bakıyorduk bu android telefonu (bir süreliğine samsung monteye mahkumum sanıyordum) ki kuzen sağolsun el attı, telefon parası da bana kalınca 2 tane galaxy s aldık.. bu arada benim araştırmalarım sonucu öğrendiğime göre sl modeli hindistan ve afrika için üretilmiş, oralara da 16 gb hafıza seçeneği ile gidiyormuş.. fakat 2 telefonun performans testlerinde (sl in daha fazla kullanılabilir ram i olmasına rağmen) s hep önde gelmiş.. o yüzden biz de s aldık.. yardımlarınız için hepinize teşekkürler..

not: htc hd istemedim çünkü tipini sevmedim, bir de menüsü farklıydı onu da sevmedim.. bir de biraz daha pahalıydı .. galaxy s2 yi beklemeye de gerek yoktu.. zamanında da iphone 4 anons edilince 3gs almıştım, aylarca işimi gördü.. eminim bu daha bile uzun dayanacak ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...