Samsung s8500 Wave Kulaklık Önerileri

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8500 Wave Kulaklık Önerileri
Arkadaşlar bana Samsung s8500 Wave kulaklık önerebilir misiniz? Orjinal kulaklığını kullanmaya fırsat kalmadan kaybettim. Birde orjinal kulaklığın fiyatını bilen varsa onu da söylesin.
Teşekkürler

ares_53

Üye
orjinal kulaklığı bayaa tuzlu.. kulaklık girişi hertürlü kulaklığı desteklediği için farketmez yani güzel ses çıkaran bir tane al kullan.. tavsiyem kulak içi kulaklıklardan al..

dostum sennheiser in oldukça güzel modelleri var en 30 liralık bişi al

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal kulaklığın resmini falan atabilir misiniz bana ? Ve nerde bulabilirim.Ayrıca orjinal kulaklık iyimiydi yoksa vasatı aşmıyor muydu ?
Bu 5+1 ses özelliğini yansıtacak bir kulaklık lazım bana

Benim kulaklıkta arızalandı.Sag tarafta ses gidip gelıyor.Kaliteli uygun fiyata kulaklık önerebilicek varmı ?

erem.qns

Üye
Philips'in renkleri değişen kulaklığı güzel. Tavsiye ederim

creative kulakliklarıda güzel. ben model olarak bilmiyorum ancak creative ve sony nin müzik için donanimlari herhalikarda daha gelismis bunu acikca söyleyebilirim. benim creative kulaklikta sesler pürüzsüz ve yetkin çikior. 5.1 efekti yerine bass enchament ve classic olarak olarak ayarlarsan samsungun hertürlü kulaklikta yani en kötüsünde dahi müthiş bir ses verdigini dinleyince anliyabilirsiniz.

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 orjinal kulaklığını kullanıyorum şuan ve gayet iyi. Dediğiniz ayarı da yaptım gerçekten fark etti.

Özellikle o ayarı verdim çünkü sesin netliğini ve bass hacmini artirinca gerçekten müzik dinlemek budur diorsunuz zaman zaman.

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Tabi mp3 kalitesine görede değişiyor

cehili

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım şu ürün mü acaba ?

akdenizx

Üye
Bu kulaklık fazla para değil ya uyduruk birşey sağol kardeşim.

Uyduruk olduğunu sanmıyorum, daha önceden samsung monte de kullandığım için hem wave hem'de monte kulaklıkları aynı. Ben sadece fikir vermek amaçşı ekledım. Araştırmak size kalmış. Kolay gelsın

Daha detaylı fotoğraflar (kendi orjinal kulaklığımdan)

wave ile gelen kulaklık çok dandik ben başka bi kulaklık alacağım.

akdenizx

Üye
Samsung'un kulaklıkları kesinlikle en kalitelileri. Nokia, Sony Ericsson vs kulaklıkları ve telefonları kullanmış biri olaraktan, samsung monte ve samsung wave kulaklıkları çok kaliteli ve düzgün. Tek eksikleri kulaklık üzerinde ses kısama ve arttırma duşunun bulunamaması. Yoksa kesinlikle falf yok