Sony Xz Premium uygulama içi bekleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Boqherif

Boqherif

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xz Premium uygulama içi bekleme sorunu
Merhaba, Sony XZ Premium kullanıyorum son 1 senedir uygulamaların içinde bekleme sorunu yaşıyorum. Örnek olarak facebook'ta gezinirken profilime geçiş yapmak istediğimde sayfa değişir gibi oluyor bir süre bekliyor (40 - 50 sn) sonra geçiyor. Sadece facebook değil youtube, instagram, sahibinden uygulamalarında da bu sorunu yaşıyorum yani genel olarak uygulamalarda böyle bir sorun yaşıyorum.

Telefonu formatladım fabrika ayarlarına döndürdüm ama bir şey değişmedi. Ne yapabilirim bu durumda önerilerinizi yazar mısınız
 


z.turk30

z.turk30

Üye
Uygulamaların önbellekleri dolmuştur uygulama tercihlerini de sıfırlamanızı öneririm.Asıl olay google play servisleri uygulamasından kaynaklanıyor da olabilir diye düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Boqherif
Boqherif

Boqherif

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu formatlıyorum çok kısa sürede yine aynı oluyor. Google play servisleri kısmını biraz daha detaylandırabilir misiniz
 
z.turk30

z.turk30

Üye
Google play servisi güncellemesini kaldırın ve google playi devre dışı bırakın.Ayarlar/konum kısmındaki konum doğruluğu ve konum hizmetini kapatın.Daha sonra Ayarlar/google kısmındaki cihazımı bul özelliğini kapatın.Cihaz rahatlayacaktır.
 
Son düzenleme:


Üst Alt