Webdeki form/gizlilik verilerine ulaşmam gerekiyor.Lütfen acil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

www2

Üye
    Konu Sahibi
Webdeki form/gizlilik verilerine ulaşmam gerekiyor.Lütfen acil..
arkadaşlar bilgisayarıma keylogger yedim ve msn adresim patladı.malesefki otomatik olarak facebook şifremi ayarlamıştım ama bulamıyorum.telefondan girebiliyorum lütfen çaresiz kaldım acil yardım edin.Tel : e71 program vs nasıl yapıldıgını söylermisiniz bu web çerezleri nereye kaydolmaktadır.Yardım

waycell

Üye
sorunu tam olarak anlamamkla beraber zannedersem teldeki cerezlerin yerini soruyorsun eğer telin kendi browserı ile giriyorsan x-plore dan c ye private ordan 101f8530 klasoründe cookies.dat var sağ tıkla hexle ac

www2

Üye
    Konu Sahibi
telefonm e71 ve hiçbir program yüklü deiğil nası yükleniyor

waycell

Üye
ooooo arkadaşım sen daha yolun başındasın galiba ana sayfada s60 v3 destekl prolar var onlardan yüklemelisin yükleyebilmek için sertifikalı proları seçmelisin yoksa yüklenmiyor her proyu yüklemek istiyorum dersen hacklemelisin o konuda sitede mevcut bi bak

Tepkiler: süleyman uğur

www2

Üye
    Konu Sahibi
birazcık araştırdım 500.21.009 version hacklenmiyor. yardım edermisiniz bu konuda hellox denedim yükleyemedim

waycell

Üye
arkadaşım indirdiğin helloox 2.2 nin yanında root cer ve k.ey dosyaları olmalı önce bunlarla proyu sertifikalıyorsun sonrasında senin telin cer ve k.ey ile sertifikalıyorsun ancak bu şekilde olur.yada navi ile fw indirip rompacther entegre ediceksin yada entegreye gerek kalmadan fwnin içine sys bin klasorün uygun installserver.exe yi koyup öyle yazılım atacaksın.bu arada ben 200 sürümünden beri her sürümü hackledim.y sürücüsüne sys bin klasörü açıp server.exe yi kopyaladım yazılım atarken y deki klasörleri silen komutu silip öyle yazılım atıyorum yani yazılım atsamda sürekli hackli kalıyor

www2

Üye
    Konu Sahibi
sertifika dosyasını bulamıyorum cer ve dosyalarını sis dosyasını indirdim ancak yapamadım acaba sizin yüklemeniz olurmu çok acil gerekli bu

waycell

Üye
opda sitesinden sertifika aldiysan ben proyu yollarim sana

www2

Üye
    Konu Sahibi
sertifika nasıl alınıyor hiç bilgim yok biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz yada sizde sertifikalı sürüm mevcutmudur?

waycell

Üye
sertifika her telin imei numarasina ozeldir opda adli siteden alinir ustteki sabit konularda mevcut

Bu arada bir program buldum bana imei numarani yazarsan hellooxu sertifikalayip sana gonderebilirim umarim bu sekilde hallederiz

www2

Üye
    Konu Sahibi
hocam sabit konuyu inceledim site çince sanırım ve deiğişmiş yapamadm telin imei nosunu özelden atıyorum.çok memnun kalırım ve bu tarayıcı çerezlerine çoook acil ulaşmam gerekli telefon hafızası dolu diye mesaj dahi gelmiyor.format atmalıyım.

waycell

Üye
al arkadaşım ikisinide ayrı ayrı dene ilk seferde olmazsa teli kapat aç tekrar dene sonucu bildir garanti etmiyorum ama umarım olur mesaj kutun dolmuş burdan yazdım

www2

Üye
    Konu Sahibi
evet denedim telefonu açıp kapatıp yine denedim 2 programıda ancak sertifika bilgileri boyut vs orası çıkıyor sertifika bilgileri gözüküyor ileri diyince güvenlik aşaması geliyor bu uygulama telefon için zararlıdır ciddi sorunlara yol açar tarzı devam et diyorum en son hata Yüklenemiyor Sertifika tarafından kısıtlanıyor çıkıyor ve kapanıyor. 2sindede bu şekilde oluyor.Sertifika bilgileride gözüküyor ama yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...