Zenfone 2 android is yüksek pil kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

burakcakar

Üye
    Konu Sahibi
Son çare artık servise göndercem yapcak bişey yok..
Rootla çok ilgili olduğum söylenemez. Başka karşılaşan yok mu bu sorunla acaba
 


burakcakar

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ve sıfırlamadan sonraki durum bu
 
osmanavci47

osmanavci47

Üye
Hocam hortlatmak gibi olmasın ama telefonu alalı 2.günüm aynı sorun bendede var bir çözüme ulaştın mı acaba?
 
GodMode

GodMode

Üye
Hocam hortlatmak gibi olmasın ama telefonu alalı 2.günüm aynı sorun bendede var bir çözüme ulaştın mı acaba?

Bu sorun "genel olarak" sadece Zenfone 2 kullanan arkadaşlarda mevcut. Bende de bu şekilde. Fakat Android IS'nin kullandığı şarj o kadar değil gibime geliyor. Yani demek istediğim ben 7 saat ekran süresi alıyorum ki bu da gayet normal. Hatta iyi bile denebilir. Android IS'nin öyle gözükmesinin sebebini yazılım hatası olarak düşünüyorum. Klişe olacak ama güncelleme beklemekten başka çare yok :oke:
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kullandığınız birçok program kendi ismiyle orda görünemediğinde Android IS adı altında toplanıyor. Ayrıca bazı uygulamaların arkaplanda çalışması da Android IS adı altında gruplandırılıyor. Önemli olan ekran kullanım sürenizin ne kadar olduğu. Bir de pil grafiğine dokunduğunuzda açılan ayrıntılı grafiği de bu tarz durumlarda paylaşmak faydalı olur. Bazen arkaplanda senkronizasyon yapıyor cihaz. Ekran kapalıyken bile sürekli işlemci uyanık oluyor. Bunu da o ayrıntılı grafikte görebiliyorsunuz.
Bu arada Ayarlar/hesaplar/google kısmından veri ve fotoğraf senkronizasyonu işaretli ise sizden habersiz bu dosyaları upload etmeye çalışıyor ve bunu da AndroidIS altına atıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: GodMode


Üst Alt