aynen.bi arkadaşın babası kesmiş şimde liselerden daha fazla sakalı var.
her erkeğin sorunu daha 12-13 yaşlarındayken bıyık sakal derdiyle başlar
Traş olupta napcak ki jileti kaydırdımı agız-burun kan içinde Zaten yeni nesi kızlar öyle sakallı erkeği pek sevmez
sarımsak sür yüzünebeyler 4 sene önce hanzo gibi dolaşıyodum her tarafım tüylüydü bi jilet atıyım dedim 4 senedir çıkmıyo 23 yaşındayım baby face geziyorum mahallede millet dalga geçiyo bi el atın sizce napmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
<br /><b>sarımsak sür yüzüne </b>
Sakal değil de kıl çıkarma etkisi var.Mesela saçının dökülen yerine sarımsağı sür 1 hafta çıkmaya başladığını göreceksinsarımsak ve susam yağının sakal çıkarma etkisi var
o yağı başka tarafımıza sürsek etki edermiTamamen genetiktir bu. İstediğin kadar jilet vur makinayla kes eğer geninde en basiti babanda erken yaşta çıkmadıysa çıkmaz.En fazla sertleşir tüyden farklı çıkar ama aynı köse gibi durursun uğraşma köse değilsen askerde seve seve çıkacak zaten
----------Eklendi @ 12:51:47 ---------- Yazıldı @ 12:50:10 ----------
Sakal değil de kıl çıkarma etkisi var.Mesela saçının dökülen yerine sarımsağı sür 1 hafta çıkmaya başladığını göreceksin
Denemedim bende problem olmadığı için
o yağı başka tarafımıza sürsek etki edermi
denemedin ama problem olmadığını biliyonDenemedim bende problem olmadığı için
Tüy dökücü krem kullan hazır çoğalmadan ileride 2 güne bir traş olduğunda jilet+köpük görmekten bıkarsın yol yakınken köse ol