Ergenlikte bıyıklara jilet atmak?

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
Sever sever sen kafanı yorma :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Tüy dökücü krem varda kıl oldu ya bu tüyler jilat attıkdan sonra şimdi nabayım kıl oldu off tüyler:megafon:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence hiç elleme.bende de çıktı,ben arada bir bi kısmını alıyom,bi kısmını bırakıyom.öbür türlü daha çok çıkar.ilk çıktıgı halim:

bu da en son aldıgımdaki halim:

:ehe:d::D:kop::zuhaha::zuhaha:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
İşte ben hatayı burda yaptım kökten aldım offf

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben hiç ellememiştim faul gibi başladı benimki sonra tam sakal oldu lise 2 de bu yaz top sakal dahi bıraktum kızlar peşime koştu sakalında o artısı var ama okulz gideceğin için berbat birşey hep traş olmak zorundasın filan o kötü işte ama tahriş olmasın dersen makine al ama bence hiç elleme o yaşta hiç uzamaz ama siyah bir leke gibi olur ellemezsen anca 17-18 de çıkmaya başlar merak etme ve korkma erkekliğin doğası gereği şeyler bunlar birşey olmaz ama sen o top sakal meselesinide unutma çok can yakarsın ama o işler için erken az bekle

Necmati

Necmati

Üye
Büyünce Geçer....

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Traş olupta napcak ki jileti kaydırdımı agız-burun kan içinde:D Zaten yeni nesi kızlar öyle sakallı erkeği pek sevmez:d:

Daha neler ya sakalları kessem yaşım 16 gibi görünecek sakallarla 23 gibiyim bence gayet iyi yani sakal olması hiçbir kızın çocuk seveceğini sanmıyorum :D. Top sakal ve bıyık bıraktım ben güzel bir kombinasyon oluyor.

corix

Üye
beyler :( 4 sene önce hanzo gibi dolaşıyodum her tarafım tüylüydü bi jilet atıyım dedim 4 senedir çıkmıyo 23 yaşındayım baby face geziyorum mahallede millet dalga geçiyo bi el atın sizce napmam lazım yardımlarınızı bekliyorum

hoss

hoss

Üye
beyler :( 4 sene önce hanzo gibi dolaşıyodum her tarafım tüylüydü bi jilet atıyım dedim 4 senedir çıkmıyo 23 yaşındayım baby face geziyorum mahallede millet dalga geçiyo bi el atın sizce napmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
sarımsak sür yüzüne

Revengeful

Emekli Yönetici
sarımsak ve susam yağının sakal çıkarma etkisi var :D

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Uruloki

Uruloki

Üye
vay arkadaş bilseydim o kadar yemezdim hem tahini severim hemde sarımsaklı yemekleri severim

Necmati

Necmati

Üye
sen doğru yeri kesiyon dimi :hmmm

cehili

cehili

Üye
Tamamen genetiktir bu. İstediğin kadar jilet vur makinayla kes eğer geninde en basiti babanda erken yaşta çıkmadıysa çıkmaz.En fazla sertleşir tüyden farklı çıkar ama aynı köse gibi durursun uğraşma köse değilsen askerde seve seve çıkacak zaten:oke:

----------Eklendi @ 12:51:47 ---------- Yazıldı @ 12:50:10 ----------

sarımsak ve susam yağının sakal çıkarma etkisi var :D
Sakal değil de kıl çıkarma etkisi var.Mesela saçının dökülen yerine sarımsağı sür 1 hafta çıkmaya başladığını göreceksin :naughty:

Necmati

Necmati

Üye
Tamamen genetiktir bu. İstediğin kadar jilet vur makinayla kes eğer geninde en basiti babanda erken yaşta çıkmadıysa çıkmaz.En fazla sertleşir tüyden farklı çıkar ama aynı köse gibi durursun uğraşma köse değilsen askerde seve seve çıkacak zaten:oke:

----------Eklendi @ 12:51:47 ---------- Yazıldı @ 12:50:10 ----------

Sakal değil de kıl çıkarma etkisi var.Mesela saçının dökülen yerine sarımsağı sür 1 hafta çıkmaya başladığını göreceksin :naughty:
o yağı başka tarafımıza sürsek etki edermi :naughty:

Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
Kılda keramet olsaydı ... nese uraşmayın fazla bu konuslarla bizde varda ne işe yarıo .d:naughty: