HDMI Kapağı kendi kendine kırıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheMadness

TheMadness

Üye
Bendede var bu sorun :hmmm plastiği çok ince ondan olabilir

joker19

joker19

Üye
benim aldıgım gün çatlaktı servise göndermedim :S hala aynı duruyo üzerindeki parlak kısım çatlak

kaqan18

kaqan18

Üye
benımde catlak ve bende bılmıyorum nasıl oldugunu :)

pRime.

pRime.

Üye
Evet, bende de çatlak var ama tek parça halinde duruyor, kırılmadı.

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Vallaha benimkide aynı şekil çatır çutur etti çatladı bi kaç kere kullandım artık kullanmaya korkuyorum HDMI'yı her an paramparça olup elimde kalabilir oldukça kötü bir malzeme kullanmışlar kapakta daha 2. 3. açılışta çatır çutur çatladığına göre...Bu topicde okuduğum kadarıyla herkesde de aynı sorun var saçma bi durum , birde telefonun gösterişli yerlerinden HMDI'yın bulunduğu yer kimse açık veya kırık bi şekilde kullanmak istemez....

_ardaa

_ardaa

Üye
Herkeste var sanırım çatlak benim telefonda da var çatlak göndersem değiştirseler bile üzerinde HDMI yazmayan kıytırık bir kapak takıyorlarmış kırılmadığı sürece değiştirmeye gerek yok bence.

dekor67

dekor67

Üye
arkadaslar olay şu nokıa %100 geridonuşum bi malzeme kullanıyor sorun bu en ufak duşurun kırılır ezılır mesala c7 kulalaklık grışı uzerınetduşsun karton gbı eyzıliyor

mustafapekdemir

Üye
ben telefonu alalı 3 gün olmuştu. ve hdmi kapağı çatlamıştı. 3 günlük telefon yahu, herhangi bir darbe falan almadı. o 3 gün evdeydim zaten. benle beraber yatıyordu telefon, ve kapat çatladı. aradan 1,5 ay geçti hala aynı. kırılma yok ama çatlak. o zaman başlık açmıştım, o başlıkta bana garantiye gönder değiştiriyorlar dediler. çoğu kişinin başına gelmiş bu olay.ben hala göndermedim gerçi. :):)

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Sadece çatlak varsa garantiye gönderilecek bi durum değil bencede...

lewent2020

lewent2020

Üye
bu çatlama olayı bendede oldu tlf nu aldığım 2.ci hafta,bir hışımla gittim bodrum nokia shop taki teknik servise.dedim bune lan bi ton para verdik küçücük parça elimizde kalıyordu.eleman sakincene anlatmaya başlayınca bendede yelkenler suya indi.geri dönüşüm malzeme olayı ıvırı zıvırı anlattı,çok takmadım ama değiştirelim diye ısrar etti,garanti kapsamına girmiyor ücretli olur deyince şalterler gene atıyorduki eleman 20 TL değiştiririz dedi ve durdum tabi.çünkü komple üst kapak değişecek demişti ve bende yumruğumu hazırlamıştım tik kadar parçaya 100-200 tl isteyecek diye.20 tl yi duyunca gene tansiyon düşüşe geçti.Neyse vazgeçtim değiştirmekten.vageçme sebebimde sırf o parça için tlf alt ve üst kısmı açılacak dolayısıyla fabrikasyon vidalama sıkıştırma vs.orjinalliği gidecek diye.

Çok rahatsız olanınız varsa hiç düşünmesin teknik servise gitsin ve 20 tl den fazla para ödemesin kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt