ben dediklerinize katilmiyorum,gm5 plus yapmissiniz nerdeyse telefonu [emoji11]Note 4 zamanını doldurdu artık arkadaşlar. Bende bu kadar sorunlu telefon görmedim. Şebeke sorunundan tutunda anakart arızasına kadar. Ilk 6 ay sıkıntısızdı. Şimdi bir sürü sıkıntısı var. Kamerasında yeşil mavi kırmızı çizgiler çıkıyordu değiştirmişlerdi az önce aynı sorun yine belirdi. Amoled yanığı denilen şey var. Servisi berbat ötesi resmen.. artık samsung almam. Bu konuda apple gerçekten iyiymiş bunu anladım. Arkadaşın 5s i bozuldu ilk götürmesinde değişim yaptılar..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben dediklerinize katilmiyorum,gm5 plus yapmissiniz nerdeyse telefonu [emoji11]
Bence batarya. Yeni bir batarya alma zamanınız gelmiş.Arkadaşlar note 4 sahibiyim. Telefon %30-35te iken birden kapanıyor. Geri açınca bazen kaldığı yerden devam ediyor. Bazen de %0 diyip kapanıyor. Bir de %80 şarja gelince şarj alıyor göstermesine rağmen şarj almıyor . Sarjda çekip geri takınca devam ediyor. Sorun bataryada mi yoksa yazılım da mı sizce
Arkadaşlar note 4 sahibiyim. Telefon %30-35te iken birden kapanıyor. Geri açınca bazen kaldığı yerden devam ediyor. Bazen de %0 diyip kapanıyor. Bir de %80 şarja gelince şarj alıyor göstermesine rağmen şarj almıyor . Sarjda çekip geri takınca devam ediyor. Sorun bataryada mi yoksa yazılım da mı sizce
Bataryayı eğer garantisi varsa servise telefon ile birlikte gösterin.
Eğer garantisi yoksa ya da sevisler vs uğraşmak istemiyorsanız
gidip 80-90tl ye sıfır pil alıp telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.
Güvenilir Elektro Marketlerden veya Kendi servisinden elden alabilirsinizTelefonun garantisi yok. 3.5 yıl oluyor telefonu alalı. Tam orjinal ( yani ilk aldigim hali ile ) bataryası nereden alabilirim?