Hayır şifre girerek bağlanıyorum.Bende aynı romu kullanıyorum bende sorun yok sen wifiye şifresiz mi bağlanıryorsun
WPS tuşunu kullanarak bağlandım fakat sinyal çok zayıf.Hayır şifre girerek bağlanıyorum.
bide bunu deneWi-fi'ye bağlanıyorum ama bu seferde wifi gücü zayıf geliyor. 0.91 KB/s gösteriyor ağ tanılama yaptığımda.
Wifi sorunu için shuaidi romunu yükledim fakat ondada google play yükleyince telefon kendini sürekli resetliyor.
Akşam deneyeceğimbide bunu deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyaptığı samsung tabanlı rom buda hatasız gibi bir dene link aşağıda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Denedinmi romu[/QUOTE]Denediniz "erbasgoktug, post: 7894654, member: 289450"]Akşam deneyeceğim
Denedinmi romu[/QUOTE]Denediniz "erbasgoktug, post: 7894654, member: 289450"]Akşam deneyeceğim
forum xda sistesinden wififix 4.4.2 adlı bir zip dosyası indirip flashlarsan açılıyor, daha yeni bu roma geçtim ilk açtığımda wifi bağlanmıyordu ve dediğim zip dosyası ile halloldu. dosyanın tam adı Wi-fi_fix_4.4.2.zip QS romlar bölümünde yer alıyor. şu an itibariyle cyanogenmod tabanlı olan miui 7 rom tam stabil çalışıyor, yaklaşık 4 yılda 400 defa rom yüklemişimdir ve en stabillerinden biri bu.Yükledim fu ll wipe factory reset yaptım, flashlama sonrasıda dalvik, cache wipe yaptım fakat kurulum ekranında wi-fiye bağlanmıyor. Kurulumda atladım kurulum bitti wi-fiyi kapatıp açtım fakat yine bağlanmadı. Nian'nın romlarını kullanamıyorum bir türlü. Nedeni ne acaba ya.
125 KB'lik bir dosya? Doğru mudur? Eğer gerçekten işe yararsa çok büyük hayır duası alacaksın onu söyleyeyimforum xda sistesinden wififix 4.4.2 adlı bir zip dosyası indirip flashlarsan açılıyor, daha yeni bu roma geçtim ilk açtığımda wifi bağlanmıyordu ve dediğim zip dosyası ile halloldu. dosyanın tam adı Wi-fi_fix_4.4.2.zip QS romlar bölümünde yer alıyor. şu an itibariyle cyanogenmod tabanlı olan miui 7 rom tam stabil çalışıyor, yaklaşık 4 yılda 400 defa rom yüklemişimdir ve en stabillerinden biri bu.
forum xda sistesinden wififix 4.4.2 adlı bir zip dosyası indirip flashlarsan açılıyor, daha yeni bu roma geçtim ilk açtığımda wifi bağlanmıyordu ve dediğim zip dosyası ile halloldu. dosyanın tam adı Wi-fi_fix_4.4.2.zip QS romlar bölümünde yer alıyor. şu an itibariyle cyanogenmod tabanlı olan miui 7 rom tam stabil çalışıyor, yaklaşık 4 yılda 400 defa rom yüklemişimdir ve en stabillerinden biri bu.
CM Tabanlı;link ölü
kardeşim benim için stabilite hız ve pil önemli bunlardan hangisi daha iyiCM Tabanlı;
Omni Tabanlı;
Samsung Tabanlı 1(DİKKAT! kurulumda i9300 seçilecek !!!! );
Samsung Tabanlı 2;