Tekirdağ'ın ilçesinde oturuyorum t.dağ'ın merkezine gittim 3g şebekesini deneme amaçlı giriş ve çıkışların büyük bölümünde çekmiyor ki konutların olduğu yerler buraları.acaba ileride bu çekiş gücü artacak mı yoksa yine böyle belirli kısımlarında mı çekicek.Yol güzargahlarındada olucak mı ileride 2g'nin çektiği heryere yayılacak mı
Şimdi sürekli olarak telefonun sol üst köşesinde 3G yazıyor.Maddi açıdan bir sorun olmaz değil mi?Teşekkürler şimdiden...
ya kardeş lütfen bana yardım et. telefonla dün görüntülü arama yaptım aradan 1 saat geçti "şebeke servislerini kontrol edin" die bi uyarı geldi. artık görüntülü arama yapamıorum lütfen yardım et....
evet 3g yazısı çıkıo hatta ful çekio ama arama yapılmıo işte.sebeke sinyalinin altinda 3g yazisini goruyor musun?
turkcell bazi yerlerde tam olarak 3N sebekesini yerlestiremedigi icin yazi cikmasina ragmen goruntulu arama yapilamamasi veya hizli sekilde internete baglanilamamasi seklinde hatalar cikabiliyor.bana da izmir merkezde birkac defa oldu.ekranda yazmasina ragmen nete baglanmadi.sebeke ayarlarinda ne yaziyor senin su an hocam?
en iyi sonucu baska bir semte gidip deneyerek alabilirsin.musteri hizmetleri de 3N sebekesi olan yerleri onlerinde bir haritadan gorebiliyorlarmis ama ben o bilgiye pek guvenmiyorum
arkadaşım benim kimseyi inandırcak halim yok burda bişi ispat edicek durum da söz kanusu deil. ben sadce paylaşım için burdaım ve birazda yararım dokunsun istedim!!!!!!!yaw arkadaşlar bu gercektende turkcell çalışanı mı.çünki avea dan da biri gelip ben şöyle böyle görevliyim dedi sonra ses felan cıkmadı öldü heralde.
hayır yani popülerlik söz konusu
duruma bakacam belki bende vodafone temsilcisi olurum
hadi diyelim orjinal görevli
İSPAT!!!
yaw arkadaşlar bu gercektende turkcell çalışanı mı.çünki avea dan da biri gelip ben şöyle böyle görevliyim dedi sonra ses felan cıkmadı öldü heralde.
hayır yani popülerlik söz konusu
duruma bakacam belki bende vodafone temsilcisi olurum
hadi diyelim orjinal görevli
İSPAT!!!